Toestellen
23 mei 2012 - Ron Smeets

Sonim Bolt review (video)

Wie kent ze nog, de (bijna) onverwoestbare Sonim toestellen? Nadat de fabrikant zich enkele jaren op de consumentenmarkt stortte maar er niet echt in slaagde de gemiddelde telefoonkoper te verleiden tot het kopen van een 'feature phone' met prijskaartjes rond de 400 Euro, is Sonim nu vooral een 'blue collar worker' product geworden.

Sonims kunnen nog steeds heel wat 'martelingen' zoals extreme temperaturen, water, ijs, stof, zand en een val van een flatgebouw weerstaan. Ik heb er zelf ook al enkele flink onder handen genomen ;-)

Hieronder kun je een Canadese videoreview zien van de nieuwe Sonim XP5520 Bolt (nee, niet Bold ;-)) Enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=n9MXdRaaAvw
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.