Nieuws
15 oktober 2011 - Ron Smeets

Something Big van Samsung en Google nu in Hong Kong

De eerder deze maand afgelaste 'Something Big is Coming' presentatie van Google en Samsung heeft een nieuwe, definitieve, datum gekregen. Daarnaast is het event ook verplaatst van New York naar Hong Kong, op 19 oktober, 04u00 (Nederlandse tijd). Die datum dook overigens eerder ook al eens op.

Op de uitnodiging (zie grote versie hieronder) die Samsung en Google uitgestuurd hebben staat ook duidelijk het Android Ice Cream Sandwich logo en aangezien de Koreaanse fabrikant eerder al een toestel teasde lijkt het dus zeker dat we op 19 oktober in Hong Kong de Nexus Prime en het nieuwste Android OS te zien gaan krijgen.

Als het goed is zal het event in Hong Kong ook live gestreamd worden via het YouTube kanaal van Google / Android. Maar van mij mag Samsung Benelux ook wel een perstripje regelen hoor ;-)))

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.