Geruchten
12 oktober 2011 - Ron Smeets

Something Big van Samsung en Google komt nu op 19 oktober?

Het 'Something Big is Coming' Unpacked event van Samsung en Google zou eigenlijk gisteren (11 oktober) gehouden worden maar dat werd vorige week, vlak na de dood van Steve Jobs, geannuleerd. Heel even werd gedacht dat het event verplaatst zou zijn naar 27 oktober, in Londen, maar dat bleek al snel om een ander, lokaal, persmoment te gaan.

Vanochtend is weer een nieuwe datum opgedoken; 19 oktober. De bron van dit gerucht, want het is nog door geen van beide partijen, Samsung en Google, bevestigd is een anonieme insider.

Voor wie het nog niet wist. Het vermoeden gaat dat het 'grote' nieuws van Samsung en Google de aankondiging van de Nexus Prime en Android Ice Cream Sandwich betreft. De teaser video liet eeder al een toestelprofiel zien met een gebogen vormgeving, a-la Nexus S en de onthulling van Ice Cream Sandwich, zo werd al vaker gespeculeerd, zou ook ergens in oktober gepland staan.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.