Nieuws
20 oktober 2009 - Ron Smeets

"Something big" van Nokia in Londen

Morgen gaat Nokia in Londen iets nieuws of speciaals laten zien aan 10 internationale bloggers. Wat? Dat wordt natuurlijk nog geheim gehouden. Enkele hints: 'Get to the good things', 'It has begun... Major Compete' en 'The Nokia Signpost opening on the 23rd of October'.

Er is ook een teaser site waarop behalve de tekst 'You just don't get it, do you' ook een post-it memo te zien is met daarop een vijfletterig woord waarvan alleen de 1e en 4e letter, beiden een 'M' ingevuld zijn. Nou, die hint is niet zo moeilijk te ontcijferen, toch?

Natuurlijk wordt online door de diverse genodigden driftig gespeculeerd wat Nokia die dag voor hun in petto heeft. Iets met of over Maemo? Nieuwe versie of features in OVI Maps? Nokia zelf heeft ook nog enkele hints prjsgegeven:
- It’s going to be big.
- It’s going to be bright.
- It’s going to move.
- You can control it either with your mobile device or with your computer.
- There is a great spot for lunch under it.
- You can use it to find another great spot for lunch.
- X marks the spot.

Bij de uitnodiging die ze ontvangen zat ook een N97 en een kaartje met daarop de GPS gegevens van de lokatie waar zij zich op 22 Oktober om 13u00 moeten melden. Zelf ben ik er dit keer niet bij dus het zal mij ook benieuwen wat de Finnen donderdag in Londen gaan onthullen of presenteren. Suggesties?

Nokia-Londen-2210 Via, Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.