Nieuws
26 oktober 2009 - Ron Smeets

Something Big van Nokia een beetje in het water gevallen

Zoals jullie ongetwijfeld nog weten had Nokia afgelopen donderdag (22 oktober) 'Something Big' gepland staan voor een tiental bloggers in Londen. Dat bleek te gaan om een eerste indruk van de nieuwe OVI Maps en de Nokia N97 Mini.

Nokia had daarvoor een speurtocht bedacht waarbij de aanwezige bloggers verdeeld werden in een aantal teams. De bloggers van het team dat het eerst alle lokaties gevonden had zouden een Nokia N97 Mini winnen. Helaas was het toestel die dag nog niet beschikbaar en dus moesten de winnaars het doen met een 'gewone' N97.

Op zich vallen mij de reacties van de aanwezige bloggers op deze misser van de Finse fabrikant nog alleszins mee. Natuurlijk is het leuk om naar Londen gevlogen te worden voor een sneak preview (ik weet er alles van ;-)) maar als je daar dan moet ontdekken dat de helft van het event niet door kan gaan omdat de toestellen nog niet 'klaar' zijn dan is dat toch een beetje zuur en in dit geval ook een behoorlijke gemiste kans van Nokia.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.