Nieuws
08 februari 2008 - Ron Smeets

Software unluck voor iPhone 1.1.3 en Bootloader 4.6

Georg Hotz, de hacker die er enkele maanden geleden als eerste in slaagde de iPhone te hacken, toen nog firmware versie 1.0.1, heeft nu ook een werkende unlock methode voor de nieuwste iPhone firmware: 1.1.3.

Bovendien, en daar zullen veel iPhone bezitters die hun toestel na november gekocht hebben op zitten te wachten, werkt de nieuwste versie ook in combinatie met de bootloader 4.6.

Toegegeven, de methode van Georg Hotz is niet geschikt voor 'dummies', maar met de nodige kennis en een beetje lef moet het wel lukken.

Eerder deze week kwam ook al een nieuwe versie van AnySIM uit die ook geschikt was voor het unlocken van versie 1.1.3, maar die werkt dus NIET bij toestellen met bootloader 4.6.Gerelateerde links:
iPhone update 1.1.1 'sloopt' unlock én Jailbreak software
Unlock voor iPhone met firmware 1.1.2 en bootloader 4.6
Apple iPhone versie 1.1.1 ook gekraakt
iPhone firmware 1.1.3 komt dit weekend?
iPhoneDevTeam roept de hulp in van andere hackers
iPhone wordt HET te hacken device in 2008
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.