Nieuws
27 september 2010 - Ron Smeets

Social media (Facebook, Twitter) demo op de Nokia E7

Waar de Nokia N8 het vooral moet hebben van zijn camera en multimedia kwaliteiten is de Nokia E7 toch meer een smartphone voor de (heavy) email, messaging en social media gebruikers.

Hieronder kun je een demovideo zien van de manier waarop diverse social media services zoals Facebook en Twitter in de contacts, homescreen en de messaging functies van de Nokia E7 geintegreerd zijn. 

Overigens is deze applicatie ook beschikbaar voor de andere Symbian^3 toestellen van Nokia (de N8, C6-01 en C7), maar het fysieke toetsenbord van de E7 maakt het gebruik ervan op dat model mijns inziens toch een stukje gebruiksvriendelijker. Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.