Nieuws
12 januari 2011 - Ron Smeets

Snellere laadtijden voor Apps na de Windows Phone 7 update

Het was al bekend dat de eerste update van Windows Phone 7 (helaas nog zonder Nederlandse support) deze maand uitgerold gaat worden.

Behalve enkele tweaks en bug fixes zal ook copy-paste worden toegevoegd. Een andere belangrijke verbetering wordt de laadtijd van applicaties. Hieronder kun je een videodemo zien van de verschillen.

Het toestel rechts (beiden zijn zogenaamde developer modellen van Samsung) heeft de 'oude' Windows Phone 7 versie terwijl het toestel links al voorzien is van de update. Het verschil in de laadtijd is duidelijk zichtbaar.  Ow ja, en hopelijk lost de update ook de dataverbruik problemen op, maar daarover wordt nog niets gezegd. Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.