Toestellen
23 mei 2015 - Ron Smeets

Snelle Amerikaanse LG G4 kopers zijn beter af dan wij hier in Nederland Extra accu, oplader én geheugenkaartje voor snelle beslissers

Snelle beslissers die de LG G4 willen hebben kunnen het toestel vanaf vandaag in Nederland bestellen. De fabrikant geeft er bovendien gratis een 64GB microSD kaartje bij als je de G4 vóór 29 mei alvast besteld. Dat is aardig van LG, maar aan de andere kant van de oceaan pakt de Koreaanse fabrikant iets forser uit.

Amerikaanse snelle beslissers die tussen nu en 21 juni een G4 bestellen of kopen krijgen niet alleen een 32GB microSD kaartje erbij, maar ook nog een extra 3000mAh accu en een speciale lader voor die accu.

Kortom, je kunt de LG G4 beter in Amerika gaan kopen... Nou ja, als je er toch toevallig moet zijn want om nou speciaal voor een toestel naar de andere kant van de wereld te reizen en honderden euro's aan een vliegticket uit te geven? Dat doet natuurlijk niemand... Tenzij er een appeltje op het toestel staat ;)

Laten we maar hopen dat LG ook hier in Europa (en dan natuurlijk vooral Nederland en België) nog wat guller wordt. Ik bedoel, het toestel is immers ook weer 100 euro duurder geworden dan zijn voorganger (in ruil voor 16GB extra ingebouwd geheugen, dat wel). En ja, natuurlijk weet ik ook wel dat de Nederlandse en Amerikaanse markt moeilijk te vergelijken zijn maar ik kwam dit toevalling (nou ja) tegen op het moment dat ik online zocht naar shops die het toestel vanaf vandaag, de eerste voorverkoopdag, aanbieden.

Bron (LG USA)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.