Nieuws
24 juni 2009 - Ron Smeets

Snelheidstest Nokia 5800XM vs N97

Vanochtend zagen we al een vergelijkbare test tussen de Samsung i8910 HD en de N97. Dit keer een iets ander programmaatje en twee toestellen die iets meer aan elkaar gewaagd zijn, de Nokia 5800 XpressMusic en de N97. De video staat hieronder

Eigenlijk is het wel jammer dat de N97 zo dicht in de buurt blijft van de 5800XM. Hij kost immers meer dan het dubbele. Overigens moet ik wel erbij zeggen dat mijn ervaringen tot dusver met de N97 prima zijn. Hij oogt in ieder geval niet te traag en ook het schakelen tussen geopende applicaties gaat best goed. Zie ook het tweede filmpje hieronder.

http://www.youtube.com/watch?v=duUBbaoi3Vghttp://vimeo.com/5153425

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.