Accessoires
19 juni 2009 - Ron Smeets

Snelheidstest iPhone 3G S vs Palm Pre vs iPhone 3G

De Palm Pre en de iPhone 3G S zouden allebei razendsnel moeten zijn. In onderstaande video worden ze vergeleken met de 'oude' iPhone 3G.

Er wordt onder andere gekeken naar de onderlinge prestaties tijdens het opstarten, het versturen van MMSjes en Web browsing. Bij de eerste test valt de Palm behoorlijk door de mand. Hij doet namelijk ruim een driekwart minuut over het opstarten. De iPhone 3G S heeft aan 19 seconden genoeg. Daarna komt de Pre er heel wat beter vanaf.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.