Toestellen
02 oktober 2008 - Ron Smeets

Sneeuwwite Samsung voor de winter

Samsung is weer lekker bezig de afgelopen weken. Terwijl de introducties van onder andere de P960 (Mobiel TV), Omnia en Innov8 nog vers in ons geheugen lagen kwamen de Koreanen gisteren alweer met de Pixon en twee Pink Ribbon toestellen op de proppen.

En of dat nog niet genoeg was doen ze er vandaag nog een schepje bovenop met de aankondiging van een sneeuwwitte en met paarse accenten 'winter' versie van de L310 Allure.

Mmmmh, een beetje riskant is het natuurlijk wel om een toestel uit de wintercollectie in sneeuwwit uit te voeren. Uitkijken tijdens de sneeuwballengevechten dus want voor je het weet zit er een Ladyphone tussen en die komen best hard aan ;-)

Enfin, voor de liefhebbers (vooral dames neem ik aan) is het wellicht goed om te weten dat deze uitvoering van de Samsung L310 Allure, kortweg Ladyphone, de komende vier weken exclusief bij The Phone House verkocht gaat worden. Eind Oktober zal hij ook in de andere bekende (online en offline) winkels verschijnen. De adviesprijs van deze Ladyphone bedraagt 329 Euro, inclusief BTW.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.