Entertainment
25 december 2014 - Ron Smeets

Sneeuwpop komt tot leven met behulp van de Galaxy S5 (fun video) Leuk, maar je hebt wel drie toestellen nodig

De kans op een witte Kerst was al snel verkeken dit jaar, maar een dag later (morgen dus) wordt tussen de 5 en 15 centimeter sneeuwval voorspeld. Dus... als je dit weekend een sneeuwpop gaat maken dan kun je het natuurlijk eens proberen. Bovendien denk ik dat de buren behoorlijk zullen schrikken als ze ineens door een sneeuwpop bekeken worden ;)

In de video worden drie Galaxy S5's gebruikt. Op elk toestel draait een filmpje met opnames van de oog- en hart beweging. De kans dat je drie S5's in huis hebt is natuurlijk niet zo heel erg groot, maar ik neem aan dat het filmpje ook wel op andere toestellen draait. Het is wel raadzaam om toestellen te nemen die waterdicht zijn; in geval van invallende dooi

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.