Nieuws
28 augustus 2011 - Ron Smeets

Sneak video preview van Bada 2.0

Samsung zal op 1 september, onder andere, Bada 2.0 onthullen. Op zich geen groot nieuws want de nieuwe Bada versie zweeft al maanden rond.

Inmiddels heeft de fabrikant alvast een sneak videopreview van de nieuwe Bada gemaakt. Daarin worden alvast een aantal nieuwe en verbeterde features besproken en getoond die in eerdere geruchten ook al genoemd werden. Denk aan multi-tasking, WiFi Direct, Spraakherkenning en NFC support. De video:

http://www.youtube.com/watch?v=EyHaUhtFAEk

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.