Nieuws
15 april 2011 - Ron Smeets

Sneak preview van Windows Phone 7 Mango (video)

Tijdens MIX 11 bevestigde Microsoft nogmaals dat de volgende grote Windows Phone 7 update, Mango genaamd, in de herfst van dit jaar beschikbaar zal komen. Het grootste nieuws voor ons is dat daar (eindelijk) ook ondersteuning voor de Nederlandse taal in zal zitten.

In de video hieronder, die bijna een kwartier duurt, geeft Joe Belfiore van Microsoft een sneak preview van wat we zoal kunnen verwachten van deze update.

Er wordt onder andere gesproken over de verbeterde support voor ontwikkelaars en de promotie van hun apps in de Marketplace, nieuwe Live Tiles, raw camera access en verbeterde multi-taksing features.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.