Nieuws
03 december 2009 - Ron Smeets

Sneak preview van de Symbian 3 UI

Gisteren werd al bekend dat Nokia Symbian volgend jaar een metamorfose zal ondergaan die de snelheid en gebruiksvriendelijkheid ten goede zullen komen. En dat is ook hard nodig. Engadget heeft een video gepubliceerd (die helaas nog niet te embedden is embedded versie hieronder) van de presentatie van Kai Oistamo waarin een sneak preview van die UI, of althans wat men bij Nokia en Symbian in gedachten heeft, te zien is.

Hieronder staan ook nog enkele screenshots. Natuurlijk is dit afkomstig uit een commerciele presentatie van Nokia en dus is niet met zekerheid te zeggen of de definitieve Symbian 3 UI er ook daadwerkelijk zo uit zal gaan zien, maar vooralsnog ziet het er wel veelbelovend uit.

Symbian-3-Sneak-a1 Symbian-3-Sneak-b1 Symbian-3-Sneak-c1 Symbian-3-Sneak-d1 Symbian-3-Sneak-e Symbian-3-Sneak-f1

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.