Geruchten
26 januari 2009 - Ron Smeets

Sneak preview Samsung Memoir

Behalve de drie Samsung modellen die dit weekend uitlekten via het blog van online retailer eXpansys heeft de Koreaanse fabrikant nog een sneak preview van een van de mogelijk nieuwe toestellen die in Barcelona aangekondigd gaan worden laten uitlekken.

Dit keer gaat het om de Samsung Memoir waarvan een gedeeltelijke foto (zie hiernaast) en enkele specs opdoken op een T-Mobile fanforum.

Als de geruchten kloppen dan wordt de Memoir een 8 megapixel candybar camphone met UMTS en HSDPA support die exclusief via T-Mobile verkrijgbaar zal zijn.

Op de foto is verder duidelijk een TouchWiz achtige User Interface te zien. Meer info over functies als WiFi, GPS, multimedia etc is er op dit moment nog niet dus zullen we voorlopig even moeten wachten tot Barcelona of nieuwe (bewuste) lekken vanuit het T-Mobile of Samsung kamp.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.