Accessoires
07 april 2009 - Ron Smeets

Snap-on speaker en Clip-on headset

Behalve de S312 en W205 kondigde Sony Ericsson vandaag ook twee nieuwe accessoires aan, een clip-on Bluetooth headset (VH300) en de al eerder gespotte Snap-on speaker MS410.

De headset 'n eenvoudig uitgevoerde mono clip-on oplossing, bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld brildragers en zal nog voor de zomer in de winkels liggen. De prijs is nog niet bekend maar die zal bescheiden zijn.

De MS410 speaker zagen we al eerder en ik heb hem bovendien gisteren even kunnen proberen tijdens de Tele-Visie beurs.

Hoewel het geluid ietwat schel is geeft het mini-speakertje toch een behoorlijk volume. Kwalitatief is hij, zeker gezien zijn geringe afmetingen, ook best aardig. Hij past op elke Sony Ericsson telefoon die de standaard SE-connecter heeft en omdat je de aansluiting op de speaker kunt verschuiven van links naar rechts (zie tweede foto hieronder) kun je je toestel altijd mooi in het midden van de speaker positioneren. De MS410 zal in het derde kwartaal op de markt komen. De prijs is nog niet bekend maar Sony Ericsson denkt er onder andere over om hem in combinatie met de W995 te gaan leveren. We zullen zien.

De MS410 Snap-on Speaker:
SE-MS410-front
SE-MS410-Connector
SE-MS410-Walkman-Speakers

De VH300 Headset:
SE-VH300
SE-VH300-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.