Entertainment
30 juli 2010 - Ron Smeets

Snake nu ook voor je Symbian S60 Touch Nokia

Ach, het gevoel van die goede oude Nokia tijd. Eennvoudige, degelijke toestellen met een bijzonder verslavend spelletje dat standaard erop geinstalleerd werd: Snake.

Inmiddels zijn er tientallen, grafisch veel geavanceerdere, versies van Snake gemaakt, maar eigenlijk gaat er toch niets boven het origineel.

Met de release van de Symbian S60 Touch versie van de klassieke Snake, kan nu ook iedereen met een Nokia smartphone (behalve de N900 ;-)) dat gevoel weer opwekken. Hier is de Ovi Store download link. Veel snakeplezier, het is toch bijna weekend ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.