Entertainment
02 augustus 2010 - Ron Smeets

Snake Live

Ik schreef het eerder al, Snake is en blijft, zeker voor de al ietwat oudere mobiele bellers die in 1998 ook al met een Nokia rondliepen ;-), een van de leukere mobiele spelletjes.

Onlangs werd de klassieke versie van Snake nog uitgebracht voor Symbian S60 Touch toestellen (zoals de N97 en de 5800). Maar voor wiel liever buiten speelt dan op zijn of haar mobieltje is de Live versie misschien wel een leuke variant. Hieronder kun je een video daarvan bekijken.

Nokia [ Snake ] from Mauricio Duque on Vimeo.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.