Nieuws
30 oktober 2006 - Ron Smeets

SMSjes van Bush

Ik zou niet weten waarom, maar voor diegenen die Bush een warm hart toedragen (niet allemaal tegelijk ;-)) is er nu een 'Breaking News' SMS service van zijn partij.

Zo blijf je op de hoogte van alle domme uitspraken, uhhm nieuwtjes rondom de campagne van de Republikeinse partij tijdens de komende Amerikaanse verkiezingsstrijd. Een ding staat in ieder geval al als een paal boven water. Bush verdwijnt!

Misschien ook een idee voor de Nederlandse partijen? Voor de meesten van hen zou het oefenen met boodschappen die niet meer dan 160 tekens bevatten geen kwaad kunnen. Voor Bush is dat een vanzelfsprekendheid. De goede man komt vaak niet verder dan drie opeenvolgende zinnige woorden. . .

Via TextuallyGerelateerde links:
Virgin Mobile commercial met Christina Aguilera en Bush
George W's verbale uitglijders als ringtone
Speciale BushPod voor geldschieters
Indiase iman's roepen op tot SMS protest tegen Bush
Bush maakt reclame voor Samsung
Politiek ontdekt mobiele media
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.