Nieuws
24 januari 2011 - Ron Smeets

SMS'ende fonteinduikster dreigt met rechtzaak

Oh, oh, oh, dit is er weer eentje in de categorie 'dat zie je alleen in Amerika'. De 49-jarige Cathy Cruz Marrero die enkele dagen geleden 'wereldberoemd' werd toen ze al SMS'end in een fontein dook dreigt nu met een rechtzaak tegen het winkelcentrum omdat medewerkers van de Berkshire Mall de video op YouTube gezet hebben. Saillant detail: Cathy werkt zelf ook in het winkelcentrum.

Ze heeft inmiddels een advocaat in de arm genomen (foto) en er loopt nu een onderzoek om te kijken of de 'verantwoordelijke personen' aangeklaagd kunnen worden.

"Ze (het winkelcentrum) hebben zich niet eens verontschuldigd bij mij. Het enige dat ze zeiden was 'gelukkig weet niemand dat jij het was'," aldus Cathy. Tja, dat inmiddels iedereen wél weet dat zij het was, daar heeft Cathy met haar 'rechtzaak dreigement toch echt zelf voor gezorgd. Ennuh, misschien moet ze sowieso bij zich zelf te raden gaan. Zij liep immers met haar domme, onoplettende kop al sms'end de fontein in, toch?

Nog een saillant detail. Cathy is onlangs veroordeeld voor het terugbetalen van 4.177 dollar aan een collega. Ze had diens credit card gebruikt voor wat 'aankopen'. Nog een bewijs dat we hier niet te maken hebben met een al te slimme dame ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.