Nieuws
27 maart 2007 - Ron Smeets

SMS snack service tijdens sportwedstrijden

In Nederland bestaat een vergelijkbare service (nog) niet, maar volgens mij zou het hier ook wel aanslaan.

Hungry Fan is een nieuw initiatief dat in Nieuw Zeeland en Australie onlangs van start is gegaan en waarmee toeschouwers van een sportwedstrijd (voetbal, tennis, cricket etc) per SMS snacks en drankjes kunnen bestellen die vervolgens op de tribune, daar waar je zit, afgeleverd worden.

Op die manier hoef je dus niet meer in die veel te lange rijen te staan tijdens pauze's of andere (korte) onderbrekingen van de wedstrijd met het risico dat je de beslissende actie of score moet missen.

Jammer genoeg wordt je bestelling nog niet automatisch afgerekend via de mobiele telefoonrekening dus je zult wel nog steeds cash geld bij je moeten hebben, plus 2 dollar voor de bezorgkosten.Gerelateerde links:
Gemakkelijk eten per SMS
Junkfood niet meer op mobieltjes adverteren
Kerstkalkoen kiezen per videofoon en SMS
Texxi, de SMS Taxi
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.