Nieuws
13 januari 2007 - Ron Smeets

SMS service voor wijn

Zelf ben ik geen echte wijndrinker, maar mijn vriendin wel en het is al vaker voorgekomen dat we ergens in een restaurant zaten en zij een wijn bestelde die ze vervolgens zo lekker vond dat ze hem zelf ook wel wilde kopen.

Het probleem is dan niet zozeer dat je de naam, het jaar en dergelijke moet opschrijven, of het etiket van de lege fles meenemen, maar wel om er achter te komen waar die wijn te koop is. Een bezoek aan diverse slijters met het etiket in de hand lijdt vrijwel nooit tot succes.

BuyYourWine dot com is onlangs een (gratis) SMS service gestart waarbij je er achter kunt komen wat de wijn die je net gedronken hebt kost. En natuurlijk kun je hem daar dan ook kopen.

Hoe het werkt?

Stuur een SMS naar het nummer 2020. Begin het bericht met het woord ‘wijn’, dan een spatie en vervolgens de naam van de wijn die je niet wilt vergeten en wilt kopen. Zorg dat er zoveel mogelijk informatie van het etiket in het bericht staat. Je krijgt daarna het verzoek om het e-mailadres op te geven. Per e-mail volgt dan een offerte, of een telefoontje voor meer informatie of overleg.Gerelateerde links:
Prijsbewuste groente en fruit kopen
Gratis SMS service in de US
Vruchtbaarheids SMS service voor vrouwen
Italiaanse groente en fruit SMS dienst een succes
SMS 'drankservice' in New York
SMS infodienst voor Drugs
Gemakkelijk eten per SMS
SMS servce 'redt' bedreigde vissoorten
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.