Nieuws
19 oktober 2005 - Ron Smeets

SMS reminders: handig en besparend

Volgens SMS provider KAPOW! laat twee op de drie Engelsen zich wel eens per SMS herinneren aan een afspraak om te voorkomen dat ze 'm vergeten of te laat komen.

Hierdoor wordt, met behulp van een paar cent per keer, uiteindelijk behoorlijk wat geld bespaard op de tijd die anders verloren zou gaan, onder andere met het opnieuw plannen van afspraken.

Van de ondervraagden was 87% ervan overtuigd dat SMS de komende jaren een nog prominentere rol zou gaan spelen in hun dagelijkse leven.

De vraag in welke SMS-diensten men het meeste heil ziet voor de toekomst noemde 28% afspraak-herinneringen, 19% reis-info, 18% bankdiensten en 14% voetbal-uitslagen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.