Nieuws
13 oktober 2008 - Ron Smeets

SMS problemen Nokia N95?

De afgelopen dagen bereiken ons steeds meer berichten dat eigenaren van een Nokia N95 die hun toestel van de nieuwste Firmware voorzien hebben problemen ondervinden met het SMS-en.

Dit blijkt onder andere uit enkele reacties op een oud bericht over een firmware update van de N95, maar de problemen hebben voor zover bekend betrekking op de nieuwste firmware versie die momenteel voor de N95 (8GB) beschikbaar is.

Helaas heb ik zelf momenteel geen N95 meer en dus kan ik het niet testen. Daarom stel langs deze weg de vraag aan onze lezers die een N95 hebben of deze problemen vaker voorkomen. Laat een reactie achter of mail naar redactie@mobilecowboys.nl.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.