Nieuws
19 december 2005 - Ron Smeets

SMS leidt tot steekpartij

In Karachi, Pakistan, zijn twee verliefde tieners elkaar met messen te lijf gegaan nadat het meisje weigerde een SMSje te laten zien aan haar vriend.

De jongen trok daaruit de conclusie dat zijn vriendin dus vreemdging en de ruzie die daarop volgde eindigde dus in een steekpartij waarbij beiden elkaar te lijf gingen met 'scherpe voorwerpen' zoals in het politierapport te lezen was.

Blijkbaar schaamden ze zich achteraf wel voor hetgeen gebeurd was, want hun aanvankelijke verklaring voor de verwondingen was dat ze gezamenlijk overvallen waren door straatrovers. Toen ze echter afzonderlijk verhoord werden kwam de waarheid echter al snel boven tafel.

Zowel de jongen als de meid hebben er overigens geen levensbedreigende verwondingen aan over gehouden.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.