Accessoires
02 september 2005 - Ron Smeets

SMS kussen

Kussen per SMS? Nee, SMSen naar je kussen. Als het aan Philips Research ligt kunnen we binnenkort in slaap ge-SMS-t worden.

Op de IFA in Berlijn die morgen begint showt Philips haar nieuwste display-technologie, 'photonic textiles', een stof met geintegreerde meerkleurige LED modules die een stuk textiel veranderen in flexibele en 'wearable' displays.

Een van de prototypes die in Berlijn geshowd worden is dus het SMS kussen. Elk ontvangen SMSje wordt al scrollend over het kussen getoont.

Hoef je je partner binnenkort niet meer wakker te maken om haar een goede nacht te wensen dus.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.