Accessoires
31 januari 2006 - Ron Smeets

SMS handschoenen voor dames

Nee, deze handschoenen zijn niet bedoeld om je GSM een extra 'zachte' behandeling te garanderen.

De Girl32 Smart Gloves hebben een afneembaar duim en wijsvinger topje zodat je ook tijdens deze koude winterdagen kunt SMSen zonder te moeten kiezen tussen 3 toetsen te gelijk in te drukken of verkleumde handen.

Omdat de winter bijna voorbij is (qua mode, dan) zijn ze nu in de aanbieding, van 35 voor 17dollar50. Nog een actiefoto :

Ja, ik weet het, de dame op deze foto is niet aan het SMSen, maar met haar iPod aan het spelen. Zo zie je maar weer dat deze handschoenen meer voordelen hebben ;-)Gerelateerde links:
De LadyPDA
Stereotyp dames GSMmetje
Hip GSM polstasje
Fashion Phone van Elle
Vrouwelijk design van Siemens
Sexy riem als oplossing voor 'nerd' tasjes
Fashion phones van Samsung
Vooral vrouwen zien hun mobiel als lifestyle
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.