Nieuws
23 augustus 2007 - Ron Smeets

SMS-ende tiener overleeft botsing met trein

Dit is niet de eerste keer dat een SMS-ende mobiele beller in aanraking komt met een rijdende trein. Gelukkig liep het deze keer wel heel wat beter af!

Een 18-jarige jongen uit Ohio stond bij een overgang te wachten terwijl hij vrolijk door SMS-te. Nadat de aanstormde trein gepasseerd was liep hij, al SMS-end, het spoor over. Daar kwam intussen nog een tweede trein aan, uit de andere richting, die de jongen schepte en hem ruim 15 meter door de lucht slingerde alvorens hij bewusteloos de grond raakte.

Dankzij het nodige geluk heeft de tiener de botsing met de trein overleefd en nu ligt hij, zwaargewond maar buiten levensgevaar, in een ziekenhuis.Gerelateerde links:
Alleen in Amerika!
Agent aangereden door SMSende bestuurder
SMS-ende besstuurder rijdt fietser plat
SMSende dove Miss Texas door trein geschept
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.