Nieuws
03 april 2007 - Ron Smeets

SMS-en voor 2 cent van Simyo naar Simyo

Simyo, de cheapo MVNO van KPN Mobile biedt haar klanten vanaf nu de mogelijkheid om elkaar onderling te SMSen voor slechts 2 cent per bericht.

Letwel, dit geldt dus alleen voor het versturen van een SMSje van de ene naar de andere Simyo klant. Ook de beltarieven tussen Simyo klanten onderling gaat omlaag: 7 cent per minuut.

SMSen naar klanten van andere netwerken kost 8cent per bericht, bellen 15 cent per minuut.

"Simyo gelooft erin dat mobiel bellen simpel en betaalbaar moet zijn. De succesformule van Simyo is absoluut niet ingewikkeld; geen contract, geen dure winkels, geen toestel op afkoop, gewoon een SIM-kaart en voordelige tarieven. Nu wordt het nog aantrekkelijker om je vrienden en familie met Simyo te laten bellen, dat is goedkoper voor iedereen," aldus Remco Tomeï, manager Simyo in Nederland.

Via: PersberichtGerelateerde links:
Minder Telco’s meer MVNO’s
Simyo
Hevige mobiele concurrentie in Duitsland
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.