Nieuws
07 mei 2006 - Ron Smeets

SMS 'drankservice' in New York

Als je in de 'Big Apple' bent en je wilt weten welke bar's nog open zijn en waar het 'happy hour' is, dan kun je je sinds kort aanmelden voor de gratis Mad Lush SMS service.

Vervolgens ontvang je dan dagelijks een of meerdere SMSjes met daarin de openingstijden van bar's die speciale aanbiedingen of happy hour hebben. Behalve algemene SMSjes kun je ook info opvragen over een bepaalde buurt of wijk in NY.Gerelateerde links:
iPodBar schenkt geen alcohol
'Blazen' per SMS
Bluetooth dating service
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.