Nieuws
11 september 2005 - Ron Smeets

SMS alerts voor wegwerkzaamheden

In Engeland kunnen automobilisten zich sinds kort aanmelden voor een SMS service die hen wekelijks op de hoogte houdt van de status van wegwerkzaamheden aan de A34 in Oxfordshire.

Men hoopt dat de automobilisten hiermee hun trip beter zullen afstemmen op de wegwerkzaam-heden. Op deze manier hoopt men tevens dat de verkeersproblemen ter plekke afnemen en de veiligheid van wegwerkers toeneemt.

De service kost eenmalig ca. 4,50 Euro en behalve een SMS kunnen automobilisten ook kiezen voor het ontvangen van de mededelingen per Email.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.