Accessoires
24 december 2006 - Ron Smeets

Smerig GSM hangertje

Er zijn duizenden verschillende GSM hangertjes te koop, de een vaak nog gekker dan de ander, maar dit olifantje dat ook dienst kan doen als 'krabber' voor het verwijderen van je oorsmeer zie ik toch liever niet aan mijn GSM hangen.

Nee, dan gebruik ik wel het puntje van een zakdoek of zo. Jullie zijn bij deze gewaarschuwd. Als je dit aan de GSM van iemand anders ziet hangen, vraag dan niet of je met zijn of haar telefoon even mag bellen want voor je het weet zit je onder de plak. . .Gerelateerde links:
Altijd je mini bloedtransfusie bij de hand
Boksring belletje voor je GSM
Een GSM hangertje van je GSM
Bewegende telefoonhangertjes
Een WC aan je mobieltje
GSM hangertjes op zonne energie
Manneken Pis aan uw GSM
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.