Nieuws
01 december 2012 - Ron Smeets

Smartphones en shoppen (Infographic)

Online winkelen is al lang geen nieuwe trend meer en ook het gebruik van smartphones tijdens het shoppen stijgt gestaag.Met name voor het vergelijken van aanbiedingen en het bekijken van (online) winkels maar ook in de 'offline' winkels zelf wordt steeds meer gebruik gemaakt van een smartphone.

Hieronder staat een infographic met een aantal aardige feiten en voorspellingen. De PC (en laptop) worden voor de online aankopen nog altijd het meest gebruikt en smartphones zijn populair bij promoties (kortingen en dergelijke) en zorgen er steeds vaker voor dat gebruikers, dankzij een op hun smartphone ontvangen tweet, facebook update of reclamemail, naar (online) shops 'gelokt' worden.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.