Nieuws
05 januari 2016 - Ron Smeets

Smartphone scherm kapot? done.repair regelt het! Een nieuwe, betaalbare en snelle, smartphone reparatie service voor de Benelux

Bijna een maand geleden werd ik getipt dat Nederland en België mogelijk nog voor het eind de komst van een nieuwe, betaalbare, smartphone reparatie service zouden mogen verwelkomen. Welnu, het heeft iets langer geduurd maar zojuist viel het persbericht in mijn mailbox waarin de start van done.repair aangekondigd wordt. Mijn tipgever kon vier weken geleden de officiële naam nog niet vrijgeven en sprak over 'Display Repair'. Dat zou betekenen dat je daar alleen gebroken schermen zou kunnen laten maken. Echter, zo blijkt nu, bij done.repair kun je ook voor andere smartphone reparaties terecht. Al wordt de nadruk wel degelijk gelegd op het repareren van schermen. Op zich logisch natuurlijk want dat zijn nu eenmaal de meest voorkomende schades bij smartphones en tablets.

Done.repair wil duidelijk gaan concurreren met de vele thuismonteurs en telefoonwinkels op de hoek van de straat die voordeliger zijn dan de officiële reparatiediensten van fabrikanten. Bij done.repair worden toestellen door professionele monteurs in een ESD veilige omgeving gerepareerd en krijg je ook garantie Klanten van done.repair kunnen kiezen voor verschillende onderdelen, origineel of 'zo goed als origineel'. Desgewenst wordt je defecte smartphone opgehaald en weer thuis, of op een ander adres naar keuze, afgeleverd.

Done,repair is de nieuwe full service reparatiedienst voor beschadigde en gebroken smartphone en tablet schermen. Ze repareren je toestel snel, goed, voordelig en uiteraard ook mét garantie.

Uit het persbericht:

Jij bepaalt wat gerepareerd wordt en met welke onderdelen!
Als het scherm van je smartphone na een ongelukkige val gebroken is dan is meestal ook de behuizing bekrast of gedeukt. Bij done.repair kun je er voor kiezen om alleen het scherm te laten vervangen. De meeste officiële reparatiediensten verplichten klanten, omwille van de garantie op reparaties, alle schade te laten repareren. Bij done.repair hoeft dat dus niet en krijg je toch gewoon garantie op de uitgevoerde reparatie. Uiteraard is het repareren van alleen het scherm ook voordeliger dan het vervangen van het scherm én de behuizing. Daarnaast geeft done.repair haar klanten ook de optie om te kiezen voor merkloze onderdelen die wel goedkoper, maar net zo goed zijn. Daardoor is het vervangen van een smartphone scherm bij done.repair beduidend voordeliger. Uiteraard kun je bij done.repair ook de camera, batterij of andere defecte onderdelen van je telefoon laten repareren. Bij done.repair werken alleen gecertificeerde monteurs en wordt zes maanden garantie gegeven op alle reparaties.

Hoe werkt done.repair?
Het aanmelden van een reparatie gebeurt met enkele eenvoudige clicks op de site www.done.repair. Je krijgt meteen de reparatiekosten te zien, maar betaalt deze pas nadat je toestel bij de reparateur is. Op de website betaal je alleen de verzendkosten. Het toestel wordt bij je opgehaald op een door jouw gekozen tijdstip en locatie. Dat kan dus bij je thuis, maar ook op kantoor. Als het toestel bij done.repair arriveert wordt het de volgende werkdag gerepareerd en de dag daarna weer bij je thuis of op kantoor afgeleverd. Eenvoudig, snel, goed én voordelig dus.

Bron: done.repair

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.