Nieuws
27 november 2012 - Ron Smeets

Smartphone Apps hebben de toekomst (Infographic)

Deze titel is natuurlijk behoorlijk gedateerd. Smartphone Apps zijn immers al lang niet meer weg te denken uit het dagelijs leven van veel, heel veel, mensen.

Samsung maakte onderstaande infographic waarin enkele leuke feitjes staan. Zo blijkt dat eind dit jaar er wereldwijd twee mobiele devices zijn voor elke computer. En over het gebruik van Apps? Op dit moment wordt 81.5% van al het nieuws al via een App bekeken en gelezen. Nog maar 18.5% wordt via een 'traditionele' webbrowser geconsumeerd.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.