Accessoires
07 september 2005 - Ron Smeets

Smartcharger laadt en synchroniseert

Bij MPower moeten ze hetzelfde probleem gehad hebben als ondergetekende. Op vakantie of in de auto heb ik namenlijk een apart tasje met al mijn laders en sync-stations voor de P910, V902, iPod etc. etc.

De SynCh zou in ieder geval een groot deel van die verschillende stekkers en kabels al kunnen vervangen. Deze (USB) lader heeft hiervoor twee outlets, een voor het opladen van je mobiele apparaten en een voor te synchronisren van je PDA en downloaden van muziek naar je iPod etc.

De lader zou volgens de specs redelijk universeel moeten zijn, en hetzelfde geldt voor de sync-poort. Bovendien kan de lader behalve via USB ook via het normale lichtnet gevoedt worden en daarbij maakt het niet uit waar ter wereld je je bevindt. Insteken en hij doet het.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.