Accessoires
14 september 2005 - Ron Smeets

Smart oplaadstation voor GSM's

In Frankfurt kunnen autoliefhebbers zich de komende dagen weer verlekkeren aan een hoop nieuwe modellen en gadgets op de IAA.

Natuurlijk hebben al die bezoekers ook een (camphone) GSM bij zich. SMART heeft speciaal voor hen een mobiel oplaadcenter voor GSM's op haar stand gezet.

Behalve een leuke service hebben ze wellicht ook de hoop dat de extra aanloop ook leidt tot extra populariteit voor de Zwitserse dinky-toy. We zullen zien!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.