Toestellen
08 november 2015 - Ron Smeets

Slow motion demo van de nieuwe Windows Camera app (video) Update komt naar diverse Window 10 smartphones

Met de nieuwe Windows Camera app, voorheen bekend als Lumia Camera, wordt het mogelijk om video's op te nemen met 120 frames per seconde; in slow motion dus. Helaas wel alleen in HD kwaliteit (720p) en nog niet in full HD (1080p) dus.

Vooralsnog, vanwege de hardware restricties van sommige oudere Lumia's, zal die functie alleen beschikbaar zijn op de Lumia 1520 en Lumia 930, maar de nieuwe Microsoft toestellen, de Lumia 950 en 950 XL zullen daar naar verwachting ook geschikt voor zijn. Welke 'oute' Windows 8 toestellen, die t.z.t.. allemaal de Windows 10 update zullen ontvangen, daar nog bij komen is niet bekend.

Hieronder kun je een korte demo video bekijken van een slow motion video die opgenomen is met een Lumia 1520.

https://youtu.be/2Gs6IoZhPUE

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.