Toestellen
02 januari 2006 - Ron Smeets

Slim display op nieuwe Samsung

Het zal ook dit jaar niet veel anders zijn. Samsung's nieuwste T-DMB GSM is vandaag in Korea gelanceerd en zal voorlopig ook niet ergens anders te koop zijn.

De B2300 is een 'candybar' toestel waarbij het vernuft met name in het draaiende display terug te vinden is, zoals op de foto's te zien is. Als je het scherm van toestel een kwart slag draait op het moment dat je er TV mee wilt kijken, dan draait het beeld mee en heb je een 'widescreen' (320x240) display.

Daarnaast beschikt het toestel ook over een TV-out aansluiting zodat je de ontvangen DMB signalen ook op een normaal scherm kunt tonen. Natuurlijk is de B2300 ook voorzien van een 2MP cam, MP3 player en memory card (MicroSD) optie. In Korea gaat ie voor zo'n 600 dollar over de toonbank.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.