Geruchten
30 mei 2008 - Ron Smeets

Slider variant van de Motorola ZN5 gespot

Over de Motorola Zine of ZN5 is al meer dan genoeg gezegg en geschreven. Het wordt tijd dat de Amerikanen het toestel nu eens officieel gaan introduceren.

Zeker nu ook al een slider variant van dit toestel online te zien is. Volgens de ontdekker, BoyGenius, wordt deze slider ook voorzien van een 5 megapixel camera met Kodak lens.

Andere, uitgelekte, specs zijn: Quad-band GSM, MotoMAGX Linux OS, EDGE, Bluetooth, WiFi, 100MB intern geheugen, microSD geheugenkaart optie en een 'ROKR' achtig navigatie wiel.Gerelateerde links:
Officiele foto's van de Motorola ZN5
Nieuwe 'live' foto's van de Motorola ZN5 opgedoken
5 Megapixel Motorola Camphone wordt de ZN5
Samenwerking Motorola en Kodak
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.