Toestellen
19 augustus 2008 - Ron Smeets

Slechts 200 Mobiado Luminoso Lucido's te koop

Mocht je enkele duizenden Euros hebben liggen, hoeveel je precies nodig hebt is nog niet bekend, voor een nieuw mobieltje, dan zou je de aanschaf van deze super exclusieve Mobiado Luminoso Lucido kunnen overwegen.

De fabrikant heeft namelijk besloten dat er maar 200 exemplaren, elk met hun unieke nummer, van geproduceerd zullen worden.

Natuurlijk zijn ook hier weer de 'standaard' luxe materialen gebruikt zoals roestvrij staal, crystal sapphire glas en vliegtuig-aluminium.

Verder zijn de specs, zoals dat bij de meeste luxe toestellen het geval is, niet meer dan middelmatig te noemen. Tri-band GSM met 3G, een 2 Megapixel camera, MP3 speler en microSD geheugenkaart optie (max. 2GB) zijn de meest noemenswaardige features.Gerelateerde links:
Mobiado kan ook 'platte' toestellen maken
Mobiado introduceert de 'Stealth' voor de rijken
Mobiele mannelijke parfum: iets voor vaderdag
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.