Nieuws
20 december 2005 - Ron Smeets

Slechte medicijnen per SMS teruggeroepen

In Saudi Arabie heeft het Ministerie van Volksgezondheid een SMS verspreid waarin het burgers oproept om een slechte zending van Panadol Extra pijnstillers terug te brengen naar winkel of apotheek omdat ze de nieren en lever kunnen aantasten.

Met de SMS, in combinatie met persberichten, probeert de regering te voorkomen dat de ruim 10.000 doosjes van de slechte zending (batch nr 050292) nog langer in omloop blijven, met alle gevolgen van dien.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.