Nieuws
25 januari 2006 - Ron Smeets

Slangendesign mobieltje uit Duitsland

Ja, je leest het goed, Design uit het land van de 'gründlichkeit'. Zie hier het resultaat, een GSM die zich als een slang om je arm, of ieder ander lichaamsdeel, kronkelt.

Product Visionaries zal ongetwijfeld geinspireerd zijn door enkele resultaten van de Nokia designwedstrijd van enkele maanden geleden toen ze aan dit slangen-ontwerp voor een GSM begonnen.

Hoe ie precies moet gaan functioneren is niet bekend, maar het zal hoe dan ook draadloos en/of met stembesturing zijn. Die gok durven wij wel te nemen. Meer foto's :

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.