Nieuws
12 november 2012 - Ron Smeets

Skype voor Windows Phone 8 preview (video)

Het aanbod van apps voor Windows Phone 8 moet nog fors uitgebreid worden in de komende weken en maanden. Het OS presteert, als alternatief voor iOS en Android prima, maar apps zijn natuurlijk de echte drijvende kracht achter de smartphone OS'en van tegenwoordig.

Hieronder kun je een preview zien van de nieuwe Skype app voor Windows Phone 8. Het is nog een beta versie maar die staat wel al in de Windows Phone Store om te proberen.

Video via WMExperts (YouTube)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.