Geruchten
27 maart 2009 - Ron Smeets

Skype voor de iPhone op komst?

Volgende week start in Las Vegas de CTIA Wireless, zeg maar het MWC van Noord Amerika, en volgens de laatste geruchten zal Skype daar waarschijnlijk haar (langverwachte) iPhone versie onthullen.

Dat is althans wat Om Malik beweert naar aanleiding van een interview dat hij enkele maanden geleden had met de CEO van Skype. Die vertelde hem toen min of meer dat er een iPhone versie van Skype aan zat te komen.

Gisteren kreeg Malik een, naar eigen zeggen, tip uit zeer betrouwbare de hem wist te melden dat de iPhone Skype App zeer binnenkort gelanceerd gaat worden. De conclusie dat dat wellicht al tijdens de CTIA van volgende week zal gebeuren is dan een logisch gevolg daarvan.

GigaOm werkt momenteel aan het bemachtigen van meer info en probeert ook enkele screenshots van de Skype iPhone app te krijgen. We zullen zien wat er van komt.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.