Nieuws
31 maart 2009 - Ron Smeets

Skype voor de iPhone beschikbaar

Ik was nog wakker en dacht laat ik even kijken of de Skype App voor de iPhone al live is en jawel hoor, om ca. half twee vanacht was de App Store geupdate. Nu kan iedereen met een iPhone dus ook goedkoop bellen via WiFi. Weg met die dure T-Mobile abonnementen! Of toch niet?

Ik heb de Applicatie meteen geinstalleerd en zoals verwacht was dat een fluitje van een cent. Login naam en wachtwoord invoeren en je kunt Skypen op je iPhone.

Hieronder een paar screenshots van de App (ja ik weet dat mijn iPhone een gebroken display heeft en nee, dat is niet die geweigerde 'Even Apeldoorn Bellen' applicatie ;-)))

Helaas kun je niet via het Datanetwerk van je mobiele provider Skypen. Dat is natuurlijk erg jammer, zeker gezien de flat-fee mobiele data abonnementen die T-Mobile (en ook andere providers) bij de iPhone leveren, maar ook wel weer begrijpelijk dat Apple dit doet om geen 'slaande ruzie' met de diverse Telco's te krijgen.

Skype-iPhone-Widget
Skype-iPhone-Dialer
Skype-iPhone-TestCall
Skype-iPhone-Chats
Skype-iPhone-StartScreen

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.