Geruchten
26 december 2010 - Ron Smeets

Skype videobellen voor iOS, Android, WP7 en Symbian op komst

Skype heeft de afgekopen dagen de mededeling verspred dat men tijdens de CES een aantal 'video-gerelateerde' aankondigingen zal doen. Natuurlijk wordt nu meteen gespeculeerd over support voor videobellen op de diverse mobiele platformen. Behalve voor de N900 (Maemo) is dat er namelijk nog steeds niet.

De geruchtenstroom werd nog eens versterkt door het opduiken van een documentje op de website van Skype (dat  inmiddels alweer offline gehaald is) waarin uitgelegd werd hoe Skype Videobellen op de iPhone werkt (zie screenshot hiernaast). We zullen zien. Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.