Nieuws
24 november 2010 - Ron Smeets

Skyfire 3.0 demo (Android)

Een week geleden maakte Skyfire bekend dat ze zich voorlopig alleen nog gaan richten op de ontwikkeling van mobiele webbrowsers voor Android en iOS, en wellicht later stadium ook op Windows Phone 7 en BlackBerry OS. Na 31 december stoppen ze in ieder geval met de support en ontwikkeling van de (oude) browsers voor Symbian.

Hieronder kun je alvast een video zien van de nieuwe, versie 3.0, Android browser. De demo werd gegeven op een Samsung Galaxy Tab Viewsonic G-Tab. Enjoy!

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.